Profil

MR Fugeteknik er en enkeltmandsvirksomhed, stiftet og drevet af undertegnede, Michael Ravnholt. Jeg er født og opvokset i Åbyhøj ved Århus og blev i 1989 uddannet som møbelsnedker på Scanform Kontorsystemer. Efter nogle år i branchen skiftede jeg over til tømrerfaget, hvor jeg i ca. 25 år primært har beskæftiget mig med renovering af ejendomme samt udbedringer af vandskader/forsikringssager. Omkring 2004 blev jeg oplært i at fuge med silikone/gummifuger, og sidenhen har jeg fuget et utal af døre, vinduer, badeværelser, køkkener, både - og hvor der ellers kan være brug for at holde vand ude.

Efter mange overvejelser besluttede jeg at starte op som selvstændig fugemand kombineret med restaurering/afslibning af træborde. Begge håndværk kræver en rolig hånd samt et øje for de små detaljer for at få en flot finish - noget som jeg sætter en stor ære i.

Eftersom firmaet er enkeltmands drevet, kan du være sikker på, at det er “Mester selv”, der kommer ud hver gang. Det er mig, du laver aftalerne med og mig der udfører arbejdet. Derved kan du være sikker på, at alt arbejde bliver udført korrekt og kun med brug af kvalitetsmaterialer. Det er ingen halve løsninger, jeg holder mine aftaler og bestræber mig på altid at have tilfredse kunder.

MR Fugeteknik udfører arbejde for private, offentlige institutioner, firmaer samt andre tømrer-/ murer-/ VVS-virksomheder. Med bopæl syd for Århus kører jeg primært ud til opgaver i Øst- og Midtjylland.